Viime yönä lähdettiin matkaan 01.00 Tampesterista. Ja voi sanoa, että paskaisissa tunnelmissa. Jonkun luffe nimittäin oli hoitanut asiansa bussin oven eteen ja ihan kaikki meidän yhdeksiköstä ei kerinnyt sitä kasaa huomata. Allekirjoittanut mukaanluettuna.. PRKL! Ja mulla ei todellakaan ole mitään sitä koiraa vastaan, vain sitä idioottia talutushihnan toisessa päässä. Itse osaan poimia kakkakikkareet talteen jos meidän vanha herra onnistuu moiseen paikkaan tarpeensa tekemään.

Muuten matka oli miellyttävä, paitsi Marko joka ajoi, valitteli aamulla, että oli ollut aika haastavat kelit. Itse repäisin unta kuuppaan ikivanhassa makuupussissani bussin sohvalla. Ja makuupussi on oikeasti vanha. Vuodelta 1988. :) Hyvin tuntuis toimivan vieläkin.

Täällä perillä Ylläksellä hommat on ihan mallillansa. Tosin lamppuja ei oo ihan sitä mitä oli alkuun lupailtu, mutta kyllä noillakin vetää hienosti. Hivenen jäin kyllä blindereita ja gobo-koneita kaipaamaan silti.

Roudaus on vaan vähän hassu, kun pitää pääovista ja ruokailevien ihmisten läpi viedä. Mutta enemmän se häiritsee ruokailijoita kuin meitä. Kuitenkin tasainen työntö yhtä kynnystä lukuunottamatta. Kyllä meille kelpaa :)

Safka oli ihan jees. Pienenä yllätyksenä koko rakennuksesta ei löytynyt saunaa. Pojat olis halunnut pienet löylyt ottaa rinteen päälle. Majoitus kuitenkin mallikas ja samassa yhteydessä bäkkäri. Hyvin järjestetty.

Keikka oli ja meni. Aika vauhdikaskin oli ajoittain. Nyt vain oottelen nukkumattia ja datailen.

Huomenna Levi ja sen toimiva tekniikka sekä notkuvat ruokapöydät. Pojat lähetetään taas rinteeseen, niin saadaan rauhassa rakennella setti kasaan. :)

Täältä tähän. Ja tunnelmakuva loppuun. T: Mike1316642.jpg