Viime lauantaina oli siis kesän keikoista vuorossa kaksi festarivetoa. Provinssirock sekä Untorock.

Aamulla tehtiin lähtöä keikkabussilla Tampereelta, niin eikö se peijakas päästänyt toimintasavut pihalle. Tuli sen verran sankkaa savua siitä sivusuuttimesta (jota pakoputkeksi joskus kutsutaan), ettei sit lähdetty sillä yhtään mihinkään.

671926.jpg
Tämä oli vielä pientä.

Taisi siinä käväistä joku palokunnan valvontalentokonekin taivaalla katselemassa, että mistä hel.. tollainen sauhu nousee.

Ei mitään kun popparit pikkubussiin ja backline sekä tekniikanhahmot pakettiautoon kääntäen nokat kohti Seinäjokea. Mestoilla oltiin tasan kahdelta, veto alkaisi tasan kolmelta. olis saattanut olla paniikin paikka, mutta onneks talonmiehinä oli raudankova tiimi Akun Tehtaan miehiä. Homma todellakin toimi! Kiitos teille! Kyllä se vaan on niin, että on AMMATTILAISIA ja sit on niitä "ammattilaisia".
Keikka oli Saarilavan avauskeikka ko. päivänä joten yleisössä oli havaittavissa pientä väsyneisyyttä. Meissä ei :) Hommat laitettiin kasaan myös pikavauhtia ja nopean safkan jälkeen hypättiin taas tienpäälle.
Harmittamaan jäi kun en ehtinyt poiketa Yli-Jyrän keittiössä, vaikka se sijaitsi kolmen metrin päässä monitorilandiasta. Ei vaan ollut tällä kertaa niitä ylimääräisiä minuutteja. :(

Untorockiin saavuttiin itseasiassa tosi ajoissa. Mä olin stressannut tätä siirtymää viikkotolkulla, joten oli onni onnettomuudessa, että se keikkabussi simahti. Pakettiauto ja pikkubussi kulkivat saman matkan aika paljon nopeammin. Mestoilla kaikki oli ok. Pientä hätää rakennusvaiheessa patchin kanssa ja kovin vähän oli talonmiehiä noin ylipäätänsä. Mutta hyvin monitoritalkkari selvisi hommistansa ottaen huomioon olosuhteet. Keikan aikana oli säätöä Sammyn kitaroiden kanssa, mutta sekään ei kaatanut venettämme. Keikutti vaan vähän.

Keikan jälkeen porukka jaettiin kahteen eri leiriin. Tekniikka ryntäsi nimittäin samantien kotimatkalle kun taas soittajat lähtivät saunomaan ja grillaamaan. Kotona oltiin aamukahdeksalta varhain ja sunnuntai menikin sit jonkinlaisessa väsymysusvassa, vaikka aamusella vähän yritinkin nukkua.

Huomenna käydään vaihteeksi Hesassa. Mennään Lux-nimiseen sedulaan viihdyttämään ihmisiä rockshow:llamme. Sit on pari kivaa vapaapäivää, joista ajattelin nauttia mökkitunnelmissa ja singahtaa sieltä lauantain vedolle Kalajoelle.

Terveisin Mike

Ai niin. Vois vähän välillä antaa vastauksia kommentteihin:

Teksti on välillä enkuksi, kun ulkomaalaiset ystävämme tätä toivoivat.

Ei ole kuvia Lahdesta eikä muualtakaan, josta ei ole moisia postattu. Se ei tarkoita, että en olisi ottanut kuvia ko. mestoissa, vaan en ole saanut blogin arvoista kuvaa otettua. Hassua jos Masa on ottanut kuvan, kun herralla ei ole ikinä kameraa reissussa mukana. Ellei se sit oo ottanut kännykällään. Who knows?

Jukehan on fiksu nuorimies ja suojelee päätänsä avaruudensäteilyltä pipolla ;)

Kun menen laittamaan poppareille luureja, se tarkoittaa, että menen auttamaan soittajapoikia pukemaan korvamonitorointi laitteet päällensä. Korvamonitorointi koostuu vyölle tulevasta vastaanotin pakista sekä korvakuulokkeista (jonkalaisia käytetään esim. mp3 soittimien kanssa), tosin nämä kuulokkeet ovat hieman eri hinta- ja laatuluokkaa.

Siinä muutamia vastauksia polttaviin kysymyksiin. Olkaa hyvä. Over and out.